„Rusine Dana Grecu, la B1 cu tine”. Membrii PSD fac apel la boicotarea Antenei 3. Ei sunt suparati ca Stefanescu a fost dat afara din studio

news

Furie in grupurile cu membri PSD de pe Facebook dupa ce Codrin Stefanescu a fost dat afara de Dana Grecu din studio. Acestia vor sa boicoteze Antena 3 pana cand Dana Grecu isi va cere scuze.

„Rusine Dana Grecu, la B1 cu tine”, „Mahalagioaica” si multe alte invective ii sunt adresate realizatoarei Antena 3 de catre membrii si simpatizantii PSD.

psd psd2 psd4 psd5 psd6
Capturi via Reddit Romania

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a fost dat afara dintr-o emisiune la Antena 3 dupa ce l-a jignit grav pe un deputat al PNL.

„Vorbeste ca o rasnita, este setat cu cheita de la partid. E si peltic, vorbeste si nonstop”, a declarat Stefanescu in timp ce deputatul PNL Razvan Prisca vorbea despre relatia PSD cu justitia.

Mai mult, Stefanescu a incercat sa isi bata joc de deputatul PNL imitand vocea acestuia si inganandu-i vorbele. Realizatorii emisiunii au cerut regiei sa ii taie sonorul lui Stefanescu, insa acesta a continuat sa strige in studio.

Realizatoarea Dana Grecu l-a rugat pe liderul PSD sa isi ceara scuze: „Este inadmisibil ce ati facut. Va rog sa va cereti scuze domnului Prisca, si eu ma simt jignita”.

„Este indecent ce faceti, legati-va de chestiuni politice, nu de cele personale”, a intervenit si realizatorul Radu Tudor.

„Nu-mi cer scuze, el sa isi ceara scuze ca a jignit PSD-ul”, a replicat Stefanescu.

„Va ridicati si plecati, la revedere”, a reactionat Dana Grecu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: