„Rusine sa va fie!”. Antena 3, alungata de manifestanti din fata sediului MAI. Mii de oameni i-au huiduit – Video

news

Reporterul Antena 3 a fost alungat, sambata seara, din fata sediului MAI, unde peste 5.000 de oameni protesteaza fata de modul in care autoritatile au gestionat situatia de la Caracal.

Reporterul Antena 3 a fost inconjurat de manifestanti, care au scandat  „Antena 3, niste derbedei” si „Rusine, rusine sa va fie”. Protestatarii au incercat sa il impiedice pe cameraman sa filmeze. Reporterul nu a plecat imediat, ea cerea indicatii prin telefon de la sefii din redactie. Atitudinea acesteia i-a infuriat si mai mult pe protestatari, astfel incat corul de huiduieli s-a intetit. Reprezentanta Antena 3 a fost nevoita pana la urma sa plece, inconjurata de trei jandarmi.

Vezi video de la momentul 01.05.00:

Peste 5.000 de oameni se afla, sambata seara, la un protest in fata sediul MAI. Manifestantii solicita demisia Guvernului pentru modul in care politistii au gestionat apelurile disperate de ajutor ale Alexandrei.

Circulatia pe bulevard este blocata. Manifestantii scandeaza „Criminalilor”, „PSD, ciuma rosie”, „Nu scapati!” si „Guvern de asasini”. De asemenea, ei solicita organizarea de alegeri anticipate. Jandarmii nu si-au facut aparitia aproape deloc.

Mai mult despre: ,


Comentarii: