„Rusine!”. Vedeta Andreea Marin, mai bine echipata decat medicul de langa ea: „Doctorita are masca simpla”

news

O fotografie postata de Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” pe Facebook arata situatia revoltatoare in care se afla in aceste momente medicii din Romania. Doctorii sunt mai prost echipati decat vedetele care deruleaza campanii de donatii.

„Solidari pentru Sanatate! Colega nostra Prof.Univ.Dr. @RoxanaNemes si @AndreeaMarin”, este postarea de pe pagina Institutului „Marius Nasta” care a starnit revolta pe retelele de socializare.

„Exact despre asta este vorba . Societatea asta nu se mai vindeca. Andrea Marin cu masca FFP si combinezon. Doctorul cu masca simpla si halat de unica folosinta”, este doar una dintre postarile furioase la imaginea cu Andreea Marin.

„Andreea Marin a anuntat recent ca Fundatia Pretuieste Viata aprimit donatii de 600.000 de euro.

Donatii in valoare de peste 600.000 euro pana acum in Campania Fundatiei Pretuieste Viata si continuam, daca ne sprijiniti, pentru ca vrem sa ajungem si in alte zone ale tarii. Astazi, donatiile convoiului umanitar au ajuns in Bucuresti, Satu Mare, Oradea, Galati, Craiova, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Arad, Brasov, Constanta, Iasi”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

 

Mai mult despre: ,


Comentarii: