S-a aflat, cine este femeia ranita care a IMPRESIONAT intreaga lume

news

A fost poate cea mai distribuita imagine cu consecintele atentatelor din capitala Belgiei. Astazi s-a aflat cine este femeia care a impresionat lumea.

Femeia se numeste Nidhi Chaphekar si este stewardesa. Ea se afla pe aeroportul Zaventem din Bruxelles in momentul exploziei, potrivit The Sun. Femeia, care lucreaza ca insotitoare de zbor pentru compania indiana Jet Airways, tocmai venise la serviciu, unde urma sa se alature colegilor ei intr-o calatorie catre Newark, Statele Unite ale Americii.

Nidhi provine din suburbia Andheri din Mumbai, India, si este mama a doi copii. Lucreaza ca insotitoare de zbor de mai bine de 15 ani. Colegii ei au pornit o campanie de sustinere prin hashtagul #prayfornidhi (in traducere, „rugati-va pentru nidhi”, n.r.) pe retelele sociale, prin intermediul careia fotografia ei a ajuns sa fie vazuta de milioane de oameni.

nidhi_chaphekar

Sursele din apropierea victimei sustin ca femeia este internata in spital, starea ei fiind stabila. „Familiei ei i s-a spus de catre Jet Airways ca este bine, in spital. Sunt socati si nu au reusit, inca, sa vorbeasca cu ea. Dar Ambasada Indiei a confirmat ca se afla in afara oricarui pericol. Suntem recunoscatori ca a supravietuit acestei tragedii ingrozitoare”, au declarat apropiatii ei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: