S-a ARUNCAT de la etaj dupa ce a descoperit SECRETUL teribil al iubitului sau

life

Dragostea te ridica, dragostea te doboara. A simtit-o pe propria-i piele o tanara de 19 ani din China care si-a spus ca nu mai are de ce sa traiasca in momentul in care a aflat ca barbatul pe care il iubea este insurat.

Tocmai cand credea ca viata i-a scos in cale dragostea adevarata, chinezoaica a descoperit ca lucrurile nu sunt nicidecum atat de simple precum par. Cel caruia ii oferise inima ei avea si sotie si un copil in varsta de 10 ani despre care habar nu a avut.

sinucigasa2

Devastata de vestea primita, chinezoaica a vrut sa isi puna capat zilelor. A iesit pe fereastra balconului de la aparatamentul sau situat la etajul al treilea si a amenintat ca se arunca.

sinucigasa 3

Alertati, zeci de pompieri au sosit in incercarea de a o determina pe tanara sa renunte la planul sinucigas. In ciuda insistentelor, chinezoaiaca a ramas neclintita in decizia ei.

sinucigasa 4

Cand nimeni nu se astepta, tanara si-a dat drumul in gol, scrie elitereaders.com. Din fericire, pompierii apucasera sa umfle perna gonflabila, astfel ca fata nu doar ca a fost salvata, dar nu s-a ales nici macar cu o vanataie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: