S-a lansat partidul lui Dragnea. Fostul strateg al lui Dragnea, miscare cu Cumpanasu: „Dragnea va fi liber pana pe 9 ianuarie”

politica

George Harabagiu, fost strateg al lui Liviu Dragnea, fost coordonator al comunicarii online a PSD, a lansat sambata un nou partid impreuna cu Alexandru Cumpanasu. Partidul se numeste Forta Romania.

George Harabagiu a declarat, la „congresul” de lansare a noului partid, ca „PSD este decimat, si-a trimis propriul lider dupa gratii”.

Harabagiu s-a declarat „prieten” cu Alexandru Cumpanasu, afirmand si ca a fost de mai multe ori acasa la el. Harabagiu s-a declarat convins ca Alexandru Cumpanasu va deveni urmatorul presedinte al Romaniei: „Dumneavoastra sunteti de astazi o forta”.

Noul partid a fost anuntat de Harabagiu in urma cu trei zile, intr-un interviu pentru Sputnik, site de propaganda al Moscovei.

”In Europa se stie deja ca in maxim 2 saptamani vor aparea in Romania miscari extrem de percutante – care ulterior vor deveni partide”, a declarat George Harabagiu pentru Sputnik.

”Coagularea unui pol nationalist, anti-sistem ar reprezenta o ‘locomotiva’ care va scoate din dezastru ADEVARATUL PSD (evident fara actuala conducere) si va conduce inerent la formarea unei majoritati reale”, a mai spus fostul strateg al lui Dragnea.

”Sunt absolut de acord cu decizia lui Liviu Dragnea de a contesta actuala conducere a PSD”, a mai tinut sa spuna Harabagiu.

El a sustinut apoi ca Liviu Dragnea va fi eliberat pana la inceputul anului viitor.

”Sunt nascut pe 9 Ianuarie – si implinesc 45 de ani… voi primi cel mai frumos cadou al ultimilor ani – Liviu Dragnea va fi liber pana atunci!”, a mai sustinut Harabagiu.

Iata declaratiile lui Harabagiu la „congresul” de lansare a partidului Forta Romania, condus deocamdata de Alexandru Cumpanasu, de la 02.50.00:

Mai mult despre: ,

Comentarii: