politica

S-au trezit pensionarii. Doi pensionari au certat doua tinere PSD care strangeau semnaturi pentru Dancila: „Nu va este rusine, cu analfabeta asta sunteti?”

Situatie atipica in Brasov. Doua tinere care strangeau semnaturi pentru Viorica Dancila s-au trezit ca sunt certate tocmai de doi pensionari. Pensionarii sunt electoratul tinta al PSD si principala sursa de voturi pentru PSD.

„Am trecut pe langa cortul PSD cu strangeri de semnaturi pentru Veorica. Cel de la Piata Dacia. La semnaturi erau 2 fete tinerele. 2 PENSIONARI se certau cu ele, ca nu le e rusine, ca analfabeta, ca 30 de ani doar au furat…”, a relatat brasoveanul Marian Gilea, director al publicatiei Zile si Nopti.

Viorica Dancila a declarat, luni, dupa CEX, ca PSD a strans pana in acest moment 1.018.000 de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale, conform informatiilor venite din partea „colegilor din tara”.

Premierul a mai spus ca procesul de strangere a acestora este in plina desfasurare. „Un prim subiect abordat a fost cel al strangerii de semnaturii. Colegii din tara m-au informat ca avem 1.018.000 de semnaturi pana in prezent iar porcesul de strangere a semnaturilor este bineinteles in plina desfasurare”, a precizat Viorica Dancila, luni seara, dupa CEX PSD.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un sofer incepator a intrat cu masina intr-un garaj din Chiajna, declansand un incendiu de proportii

Trei masini au fost cuprinse de flacari violente noaptea trecuta, in Ilfov. S-a intamplat dupa…

11 minute ago

Emmanuel Macron, tot mai indraznet in fata amenintarii Rusiei: „Armele nucleare ar trebui sa faca parte din dezbaterea privind apararea UE”

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat ca este deschis sa discute despre utilizarea armelor nucleare…

26 de minute ago

Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, afirma: „Soarta lui Zelenski este pecetluita!”

Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al liderului rus Vladimir Putin, a afirmat ca soarta presedintelui…

41 de minute ago

Fostul ministru al Justitiei, Stelian Ion, a sesizat Biroul Electoral dupa ce a aflat ca numele lui si al altor colegi din USR ar aparea pe listele de sustinatori ai Dianei Sosoaca

Fostul ministru al Justitiei, actualmente candidatul Aliantei Dreapta Unita la functia de primar al Municipiului…

56 de minute ago

O romanca din Spania, virala pe TikTok dupa ce a dezvaluit ca traieste doar cu mancare aruncata de altii la gunoi – VIDEO

O romanca stabilita in Spania a devenit virala pe internet dupa ce a dezvaluit ca…

O oră ago

Vietuitoarele marine din largul coastelor braziliene, tot mai afectate din cauza cocainei deversate accidental in ocean

Pe langa poluantii deja cunoscuti, Golful Santos - un oras din statul Sao Paulo (Brazilia)…

O oră ago