S-a incheiat intalnirea dintre Dragnea si Tariceanu. Ce au pus la cale cei doi, infractorul Valcov a fost si el prezent

politica

Sedinta coalitiei de guvernare s-a incheiat, joi, dupa mai mult 3 ore.

Potrivit unor surse politice, au fost discutate probleme energetice, situatia Complexului Energetic Hunedoara, Complexului Energetic Oltenia si Nuclearelectrica.

La sedinta a fost prezent si Darius Valcov, consilierul premierului pe probleme economice, ministrul Energiei, Anton Anton, dar si directorii institutiilor vizate, scrie Agerpres.

De asemenea, sursele citate au mentionat ca s-a discutat si despre situatia Centralei de la Turnu Magurele si despre viitoarea Centrala de la Midia.

Sedinta s-a desfasurat in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a venit la sedinta insotit de Daniel Chitoiu si de ministrul Energiei, Anton Anton.

Sedinta a avut loc dupa ce presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, au discutat pe aceasta tema, in biroul lui Dragnea, timp de aproximativ o jumatate de ora. Totodata, presedintii celor doua Camere au avut intalniri cu reprezentanti ai companiei Exxon, conform unor surse parlamentare.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: