Salvat printre ULTIMII din Colectiv, spune care-i adevarul: „Fix asa a fost. Nu va lasati MANIPULATI”

news

Catalin Scanteie fost salvat printre ultimii din clubul Colectiv de catre eroul Claudiu Petre. Vineri s-a externat, iar sambata a publicat un mesaj pe o retea de socializare in care tine sa atraga atentia asupra „manipularilor” de la televiziunile de cancan.

„Sunt unul dintre cei salvati de Claudiu! Am fost tras de maini si de geaca… si probabil printre ultimii scosi in viata din Colectiv”, a dezvaluit Scanteie.

El a tinut sa atraga atentia asupra „manipularilor”, confirmand ca, in Colectiv, „buretele a ars si s-a transformat in lichid”. „Fix asa a fost. Nu va lasati manipulati!”, a scris Scanteie, publicand pe Facebook urmatorul text:

1. Tavanul din Colectiv nu s-a prabusit. Gardul, „lumea intoarsa” nu a ars. Tot ce era lemn a ramas intreg.
2. Dupa melodia a 5-a nu s-a intamplat nimic. (…)
3. Buretele a ars si s-a transformat in lichid. Lichidul a cazut peste oameni si a ars tot ce inseamna epiderma ajungand la unii pana in hipoderm (stratul al treilea).
4. Multi nu au murit din cauza lichidului arzand pe corp. S-a produs fum continand substante toxice. Ati auzit de Zyklon B?
5. Incompetenta si coruptia au ucis oameni, au ranit si au lovit si in cei care nu se aflau acolo. Vor trece ani pana sa ne revenim dar nu trebuie sa uitam…
6. Pedeapsa pe viata pentru: actionari, sefii ISU, cei doi Inspectori care au luat spaga si managerul firmei care a acceptat sa puna buretele. Amenzi direct proportionale cu averea fiecaruia si valoarea bunurilor detinute. Impartirea in mod egal a banilor rezultati din cele de mai sus catre urmasii de gradul I sau supravietuitorii din Colectiv.

El este Catalin Scanteie, in ziua externarii:

catalin

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: