Sapte pacienti Covid in stare grava au ajuns deja la ATI in Spitalul Foisor. Managerul Foisor este inca in functie

news

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a precizat sambata seara ca deja au fost internati la Spitalul Foisor 7 pacienti cu COVID-19 la ATI, iar transferul bolnavilor va continua la interval de aproximativ 60 – 90 minute.

Totodata, in paralel, au sosit la Spitalul Foisor de la unitatile de primiri urgente si pacienti care au nevoie doar de oxigen pe sectie obisnuita, a spus Arafat.

Citeste si: Cum s-a ajuns la circul sinistru de la Spitalul Foisor. Ministerul Sanatatii dezvaluie ca managerul spitalului, pus in functie de Firea, a tergiversat pana in noapte formalitatile

El a mai aratat ca Terapia intensiva mobila din curtea Spitalului ‘Victor Babes’ din Bucuresti este deja ocupata la capacitatea ei maxima de 8 paturi.

”Se continua transferul treptat al pacientilor din unitatile de primiri urgenta din Bucuresti spre Spitalul Foisor. Deja au fost internati in Spitalul Foisor pacienti pe 7 paturi ATI din cele 20, iar transferul din unitatile de primiri urgente va continua la interval de aproximativ 60 – 90 minute. In paralel, au sosit la Spitalul Foisor de la unitatile de primiri urgente si pacienti care au nevoie doar de oxigen pe sectie obisnuita. Transferul va continua si pentru pacientii oxigeno-dependenti catre cele 90 de paturi din Spitalul Foisor”, a precizat pe Facebook Raed Arafat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: