Sare si Codrin Stefanescu sa o loveasca pe Violeta Alexandru: „Sorosista radicala, jigneste oribil milioane de romani”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, o acuza pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, ca „jigneste oribil” milioane de romani. El sustine ca Alexandru a fost „sorosist radical”.

„Ministrul Muncii jigneste, in mod inadmisibil si oribil, milioane de oameni! Nu poti sa afirmi in public ca romanii sunt puturosi si au tendinta de a muncii cat mai putin sau deloc. Este infiorator sa spui lucrul acesta, chiar daca esti ministru pnl, fost sorosist radical si te-ai numit candva Baubau. Pentru ca e o prostie la fel de mare cat programul vostru de guvernare!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Liderii PSD au declansat o campanie foarte agresiva la adresa Violetei Alexandru, pe care o acuza ca vrea sa creasca varsta de pensionare.

Ministrul Muncii a revenit joi cu noi detalii despre cresterea varstei de pensionare, la cerere, la 70 de ani, pentru anumite categorii sociale. Alexandru a precizat ca a dus acest subiect in discutie dat fiind schimbarile de la nivel european privind cresterea varstei de pensionare, adaugand ca, in acest moment, Guvernul „e departe de a lua o decizie”.

„Am inceput sa documentam subiectul. Nu cred ca e de luat o decizie fara o dezbatere. Personal, intre speranta de viata si pensionare, merita mai intai sa facem o dezbatere. Sa vedem dezbaterile mai intai. Suntem departe de a lua o decizie.

Insa am vazut la nivel european intentia de a genera o schimbare in aceasta privinta si m-am simtit datoare sa discutam si noi. In functie de cum reactioneaza societatea, vom trece la masurile care se impun. O sa fie un impact in sistemul public mai mult decat in cel privat. Nu ma grabesc sa va anunt niste decizii din moment ce nu sunt”, a declarat Violeta Alexandru in cadrul unei conferinte.

Mai mult despre: ,

Comentarii: