Scandal cu influente SRI in PSD. Un important lider al partidului a demisionat din cauza lui Adrian Tutuianu

politica

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dambovita, Alexandru Oprea, si-a anuntat, sambata, demisia din functia de secretar general al organizatiei judetene a PSD.

Demisia a survenit in urma unui conflict cu senatorul PSD Adrian Ttutianu, presedintele PSD Dambovita.

„Totul a pornit de la niste influente exercitate , iar dumnealui (n.r. Adrian Tutuianu ) nu a avut capacitatea sa analizeze cu obiectivitate acele lucruri. Eu mi-am prezentat demisia. Este un gest unilateral de vointa pe care mi l-am asumat. Nu pot accepta, la nesfarsit, niste lucruri. Daca ar fi reale nu as avea nimic impotriva. Le-as putea accepta. (…) Mi s-a spus ca nu am veleitati de om politic. Drept pentru care, daca nu sunt om politic ma voi concentra doar pe capabilitatile administrative pe care pana acum nu mi le-a negat nimeni. Daca mi le neaga si pe astea, voi vede!”, a declarat pentru Gazeta Dambovitei, Alexandru Oprea.

Acesta nu crede ca va pierde sustinerea politica si functia de presedinte al CJ Dambovita.

„Nu am pierdut calitatea de membru de partid, ca sa fiu schimbat din functia de presedinte trebuie sa fiu intai dat afara din partid. Ori nu cred ca am facut eu ceva impotriva partidului, iar partidul nu este opera unui singur om. Din cate stiu eu este o organizatie cu mai multi membri”, a mai spus Oprea.

Alexandru Oprea a devenit presedintele CJ Dambovita dupa ce Adrian Tutuianu, cel care detinea inainte aceasta functie, a fost ales senator in urma scrutinului parlamentar de anul trecut.

Inainte de a face cariera in PSD, Oprea a fost sef al SRI Dambovita.Tutuianu este in acest moment presedintele Comisiei de control a activitatii SRI.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: