Scandal de proportii intr-o tara UE: Kaufland vinde ciuperci otravite?

life

Un imens scandal zguduie piata de retail a Bulgariei, dupa ce membrii unei familii au fost spitalizati de urgenta. Ei au consumat ciuperci cumparate de la hypermarketul Kaufland din Sofia.

Un barbat, o femeie si tatal acesteia au fost spitalizati, plangandu-se ca s-au otravit cu ciuperci cumparate din Kaufland, anunta Blitz.

Prima estimare a medicilor bulgari este ca cei trei nu s-au otravit cu ciuperci, ci cu alte ingrediente folosite la gatitul mancarii, insa nimic nu este sigur pana acum.

Ciupercile cu pricina sunt produse si exportate de o firma din Polonia, acestea fiind oprite de la comercializare pana la lamurirea situatiei. Probe din aceste ciuperci au fost trimise la un laborator din Germania, dupa cum anunta agentia bulgara pentru siguranta alimentara.

Rezultatele sunt asteptate pana la finalul saptamanii. In acelasi timp, producatorul polonez si exportator, totodata, a afirmat ca va cere ca statul bulgar sa ii compenseze pierderile, daca se va dovedi ca nu ciupercile lui au condus la otravirea familiei din Sofia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: