Categories: externe

Scandal urias in Germania. Migrantii sunt acuzati de noi AGRESIUNI sexuale, in Berlin

Noi acuzatii de agresiuni sexuale asupra femeilor se fac auzite in spatiul public german, dupa incheierea Carnavalului Culturilor din Berlin.

In timpul acestui eveniment, care a durat de vineri pana luni, au avut loc mai multe agresiuni sexuale asupra femeilor participante, noteaza Deutsche Welle.

Sambata seara, un grup de barbati a inconjurat doua tinere fete de 17, respectiv 18 ani, hartuindu-le sexual, apoi jefuindu-le. In tot acest timp, fetele incercau sa scape din capcana, dar cei aproximativ 10 barbati le impingeau inapoi in cercul format de ei. Le umileau intr-un fel de dans atipic.

„Toate femeile atacate i-au descris pe atacatori ca fiind barbati cu fizionomie sudica”, a anuntat un purtator de cuvant al politiei. Conform primelor cercetari, asa-numitilor „dansatori” le sunt imputate cel putin 11 infractiuni, savarsite in cele patru seri de sarbatoare stradala.

12 presupusi atacatori erau cunoscuti politiei, impotriva a 7 dintre ei fiind emise mandate de arest preventiv. Agresorii le-au pipait pe femei in zona organelor genitale sau le-au tras cu forta din grupurile din care faceau parte, le-au inconjurat, fiind apoi impinse de la unul la altul.

Inca de duminica, autoritatile au anuntat primul incident de acest tip.

Trei suspecti au fost repede retinuti de politie. Doi sunt de origine turca, unul avand 17 ani iar celalalt are 14 ani, este nascut in Berlin, are radacini straine, dar nu are cetatenie. Acestia nu au fost arestati. Putin mai tarziu, au fost arestati alti 7 suspecti, de nationalitati diferite: trei tunisieni, doi marocani, un libanez si un algerian. Au fost dati in urmarire si alti suspecti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Anghel Liviu

Share
Published by
Anghel Liviu

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

O oră ago

China ameninta cu represalii dupa ce Joe Biden a semnat legislatia privind apararea Taiwanului si interzicerea TikTok

China a lasat sa se inteleaga ca ar putea lua masuri represive dupa ce presedintele…

15 minute ago

Fortele ostile Republicii Moldova si-ar dori sa dea jos drapelul tarii


Moldova comemoreaza 78 de ani de la foametea organizata din 1946-1947, 14 ani de cand…

O oră ago