Scandal in direct intre senatorul AUR Claudiu Tarziu si Stelian Negrea: „Sunteti niste propagandisti ai Moscovei/ Bai, sclavule, du-te si canta la alta masa!”

politica

Copresedintele AUR Claudiu Tarziu s-a certat violent cu realizatorul TV Stelian Negrea la postul B1 TV, duminica seara. Cei doi au schimbat cuvinte grele, Tarziu fiind enervat ca a fost facut „propagandist al Moscovei”.

Iata dialogul dintre Tarziu si Stelian Negrea:

Stelian Negrea: Problema e ca tu stai acum si incerci sa prinzi in maini un tipar alunecos si extrem de nesincer. N-are rest sa te duci atat pentru ca pentru el nu conteaza informatia. Cand ii spui de Calin Georgescu, incepe sa arunce relativizari din astea unsuroase. Calin Georgescu e de la o asociatie, dar era propunerea lor de premier.

Claudiu Tarziu: Stelian Negrea, poate ca asta se facea pe vremea cand faceai tu consiliere politica pe la PSD. Eu nu sunt nici un tipar si in niciun caz nu iti permit sa imi vorbesti asa, ca nu ne tragem noi de sireturi, fratioare, da? Nu ne tragem de sireturi. Vorbeste respectuos macar pentru demnitatea in care am ajuns cu votul unor romani, nu ma lua pe mine asa, la impins vagoane, ca nu suntem, da…? Cand ai fost sclavul lui Miron Mitrea, a fost bine? Nu iti e rusine sa ma iei tu pe mine sa imi spui ca sunt alunecos si ca nu sunt sincer? Chiar asa, un pic de obraz nu ai? Vezi-ti de treaba, bai frate, bai!

Stelian Negrea: Sunteti niste propagandisti ai Moscovei si ai Beijingului. Semanati confuzie de dimineata pana seara…

Claudiu Tarziu: Bai sclavule, du-te si canta la alta masa! Du-te!

Stelian Negrea: Esti un papagal!

Claudiu Tarziu: Nu vedeti cum vorbeste cu mine? Imi spune mie de Beijing, de Rusia, de nu stiu ce… pai ce sa vorbesc cu el? Si ma ia pe mine la per tu, pai ne cunoastem noi, ne-am intalnit vreodata in viata asta ca sa ma iei tu pe mine la per tu? Despre ce vorbim? Ma ia pe mine cu ‘bai baiete’ asta care i-a dus servieta lui Mitrea? Despre ce vorbim?

Citeste si: Omul Rusiei, discurs neolegionar in fata AUR-istilor din Piata Universitatii: „La fapte, fratilor, sa nu uitam ca in bratele voastre sta steagul biruintei”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: