news

Scandal intre doua politiste in arestul Capitalei. Una dintre ele este nevasta unui coleg al celeilalte politiste

Directorul Arestului Politiei Capitalei a dispus verificari dupa ce o politista a intrat fara drept in sediul institutiei, unde lucra sotul ei, si s-a certat cu o alta politista, pe care a jignit-o si amenintat-o.

„In dimineata zilei de 08.09.2021, directorul Serviciului Independent de Retinere si Arestare Preventiva a declansat verificari cu privire la o posibila patrundere fara drept in sediu, a unei femei, care la data de 2 septembrie ar fi amenintat si ar fi adresat cuvinte jignitoare unui agent de politie (femeie) din cadrul subunitatii.

Din primele date, a rezultat ca, in seara de 2 septembrie, in jurul orei 22,30, un agent de politie, din cadrul structurii, aflat in serviciu, ar fi introdus in sediu o persoana, pe care a prezentat ca fiind sotia sa. Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat la biroul in care isi exercita atributiile de serviciu agentul (femeie) mentionat anterior, iar femeia i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. A fost identificata persoana in cauza, tot politist, in cadrul altei structuri”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Aspectele constatate au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept.

Conform Politiei Capitalei, avand in vedere faptul ca evenimentul a fost adus la cunostinta conducerii Serviciului Independent de Retinere si Arestare Preventiva in dupa amiaza de 07.09.2021, au fost declansate si verificari interne, urmand ca la finalizare sa fie dispuse masuri legale.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

2 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

5 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

4 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

4 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

4 ore ago