Scandal intre doua politiste in arestul Capitalei. Una dintre ele este nevasta unui coleg al celeilalte politiste

news

Directorul Arestului Politiei Capitalei a dispus verificari dupa ce o politista a intrat fara drept in sediul institutiei, unde lucra sotul ei, si s-a certat cu o alta politista, pe care a jignit-o si amenintat-o.

„In dimineata zilei de 08.09.2021, directorul Serviciului Independent de Retinere si Arestare Preventiva a declansat verificari cu privire la o posibila patrundere fara drept in sediu, a unei femei, care la data de 2 septembrie ar fi amenintat si ar fi adresat cuvinte jignitoare unui agent de politie (femeie) din cadrul subunitatii.

Din primele date, a rezultat ca, in seara de 2 septembrie, in jurul orei 22,30, un agent de politie, din cadrul structurii, aflat in serviciu, ar fi introdus in sediu o persoana, pe care a prezentat ca fiind sotia sa. Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat la biroul in care isi exercita atributiile de serviciu agentul (femeie) mentionat anterior, iar femeia i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. A fost identificata persoana in cauza, tot politist, in cadrul altei structuri”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Aspectele constatate au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept.

Conform Politiei Capitalei, avand in vedere faptul ca evenimentul a fost adus la cunostinta conducerii Serviciului Independent de Retinere si Arestare Preventiva in dupa amiaza de 07.09.2021, au fost declansate si verificari interne, urmand ca la finalizare sa fie dispuse masuri legale.

Mai mult despre:

Comentarii: