Scandal la Cotroceni. Protestatarii neinvitati la consultari au dorit intre cu forta

actualitate

Cateva zeci de persoane care au ajuns in aceasta dimineata la Palatul Cotroceni in speranta ca vor reusi sa intre la consultarile anuntate de Presedintele Iohannis fac scandal in strada la aceasta ora.

Oamenii sunt nemultumiti ca nu s-au regasit pe liste si ca nu li s-a permis accesul si spun ca vor sa intre sa isi spuna revendicarile pentru ca sustin ca ei reprezinta, de fapt, multimea de protestatari, si ii contesta astfel pe reprezentantii societatii civile prezenti la consultarile cu seful statului. Protestatarii din poarta Cotroceniului spun ca delegatia primita de Klaus Iohannis este formata din oameni cu nume sonore, dar care nu au facut nimic in ultimii ani pentru a ajuta societatea.

Este o disputa generata de declaratia presedintelui Iohannis, care a anuntat ieri ca va invita la consultari reprezentanti ai strazii. In schimb, au fost invitati 20 de reprezentanti ai societatii civile. Printre cei care au luat parte la discutii se numara Adrian Despot, Liviu Mihaiu si Sorin Ionita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: