Scandal urias in tabara lui Voiculescu. Inregistrari, Bruynseels plange: „Asta e varanul, a furat banii”

politica

Newsweek Romania a publicat, joi, mai multe inregistrari in care candidata lui Dan Voiculescu la Presedintie, Ramona Ioana Bruynseels, il acuza pe acesta de santaj si de delapidarea fondurilor de campanie.

Inregistrare a discutiei dintre Ramona Ioana si un apropiat din staff, Stefan Prisecaru.

RIB: (plangand) Oamenii nu-s platiti…
Stefan Prisecaru: Si nu stiai cand faci asta cu Voiculescu ca asa o sa se ajunga? Nu stiai ca jegul asta de om asta o sa faca? Ti-am spus de la inceput: o mizerie umana.
RIB: That’s it…
SP: Cum sa iesi din campanie, ai innebunit?!
RIB: Ies!
SP: Pentru ce? Ti-ai platit oamenii, tu i-ai platit, care-i problema ta?! Iesi si spui: ‘Astia care scrieti despre mine pe media, uitati factura! Pe care i-am dat-o lu’ asta. Uitati ce i-am sous in ziua cutare lu’ jegu’ alalalt!’ Ok, si o sa fie Voiculescu impotriva la toata lumea. Asta-i stire, poti s-o faci! Degeaba plangi… Ai facturile cand ai platit in conturi?
RIB: (in engleza, plangand) O sa ma scoata din asta spunand ca eu nu i-am platit pe oameni si eu am creat haosul asta. Ma opresc, asta e!

„Cat vrea sa-l mai santajeze pe barbata-tu, cat mai vrea sa-i ceara lui Dominic?”

SP: Si varanu’ a facut ce stie mai bine, sa fure banii! Care-i problema? Am trecut prin mai rele ca astea… nu ca scriu 20 de insi de mine… Asta a scris doi ani de zile de mine. M-a tinut 24 de ore la televizor. Din doua in doua ore. Si? Ce folos? Mi-a futut viata toata, care-i problema? Ma vezi pe mine acuma ca…? Tu te plangi ca scriu acuma unii de tine, de doua zile, pusi de varanu’… Asta e varanu’, Dan Voiculescu, prietenul tau, profesoru’, puscariasu’… cum ii spuneti voi, profesoru’… nu-i nici un profesor… La Jilava-i profesor! Asa ca, nu te mai… nu te mai! Welcome to politics!
Si cat vrea sa-l mai santajeze pe barbata-tu, cat mai vrea sa-i ceara lui Dominic, ce bani mai are sa-si ia?
RIB: Multi.
SP: Ce inseamna „multi”?
RIB: Pai, acuma Dominic (Dominic Bruynseels este bancher – n.r.) ar trebui sa mai… nu stiu… sa finanteze tot. Restul campaniei.
SP: Da’ da-l in mortii lui, nu mai mergi cu Antenele, la revedere, pa! Mergi tu, cu social media si cu toti prietenii, care-i problema!
RIB: Exact…

„Varanu’ nu te-a ajutat, doar te-a santajat pana acum!”

SP: Si iesi pe conferinta de presa si muie lu’ varanu’ si asta e! Vreti sa ma ingenuncheati cu televiziunile voastre? Dati-i drumu’, vedem ce o iesi! Varanu’ nu te-a ajutat, doar te-a santajat pana acum! Si te-am intrebat: ‘Ce cauti in filmu’ asta? Ca asta o sa se suie pe tine! Viermele asta de om…’ Tu: ‘Batman! Batman!’ E, uite-l.
RIB: Deci, o sa ma prezinte ca fiind instabila, ca fiind eu haotica si…
SP: Tot ce spune varanu’ e-n favoarea ta! Tu-ntelegi?
RIB: Numai ca nu o sa spuna el…
SP: Nu, ma, o sa spuna trompetele lui! S-a ajuns unde a vrut varanu’: sa te ingenuncheze! Da’ nu pe tine, pe sotu’!
RIB: Da, da’ acuma stii ce urmeaza: o campanie impotriva mea.
SP: Super-tare! E cea mai tare campanie! Neplatita! BREAKING NEWS: e una care i-a dat la muie lu’ varanu’! Moca o sa fie asta. Milioane dadeai si nu faceai campania asta, ce-ti face varanu’ acuma.

Inregistrare a discutiei dintre Ramona Ioana si Eduard Dumitrascu, aparent un apropiat al echipei de campanie.

RIB: Eu in aceste momente sunt intr-o extrem de mare rafuiala cu profesoru’ si cu restu’, contul campaniei este pe zero barat, el incearca si pune in practica santaje si alte chestii ca sa poata sa ma faca pe mine sa pun mai departe nu stiu cate sute de mii vrea el… nu se va intampla acest lucru. Se prea poate ca astazi sa se ia anumite decizii. Ok?
Nu stiu cum se finalizeaza acest conflict, i-am rugat sa-mi plateasca oamenii din campanie pentru ca erau bani. Banii s-au dus pe alte chestii, pe care nu le stiu. Apelez la tine sa-ncerci sa-i tii putin sub control.

Mai mult despre: ,

Comentarii: