Scandalul din AUR izbucneste in public. Simion se cearta in vazul lumii cu o deputata AUR: „Acum 2 zile ne spuneai cum iti dai demisia si nu mai vrei sa auzi de mine”

politica

Copresedintele AUR George Simion se cearta cu deputata AUR Rodica Boanca pe pagina acesteia de Facebook in contextul scandalului izbucnit in AUR de intentiile lui Simion de a fuziona cu PMP. 

Boanca a tinut sa nege vehement pe Facebook ca intentioneaza sa plece din AUR: „Sursele care ma dau pe mine ca parasind AUR, sa isi faca un control la cap, le recomand eu un psiholog!”. Insa s-a trezit cu o replica chiar din partea lui Simion: „Acum 2 zile ne spuneai cum iti dai demisia si nu mai vrei sa auzi de mine”.

„Am sa va fac o confesiune. Va fi mai lunga si va rog sa o cititi pe indelete. Am stat mult sa ma gandesc daca sa fac aceasta declaratie sau sa tac. Am ales sa vorbesc, deoarece asta este motivul pentru care am intrat in politica, sa pot spune ce gandesc si ce simt, iar ceea ce spun sa conteze.

1. Sunt un om simplu, nu un om politic, traiesc la intensitate maxima tot si daca ma angajez intr-o cauza o fac trup si suflet. In consecinta, am tendinta de a fi radicala si de a spune ce simt pe moment.

2. Sursele care ma dau pe mine ca parasind AUR, sa isi faca un control la cap, le recomand eu un psiholog!

3. Recunosc faptul ca, m-am suparat rau in legatura cu situatia legata de PMP, pentru ca eu detest pana la scarba tot ce inseamna Basescu si toata sleahta care a vandut tara mea. De asemenea, nu sunt de acord cu ideea unui pol care sa coaguleze …ce? Niste mimoze care au facut parada de patriotism doar pentru a ne pacali? Dar de aici pana a gandi ca as pleca eu din AUR spre alt partid e de ras! Daca as pleca din AUR as preda mandatul si m-as intoarce la scoala mea draga, dar asta numai dupa ce voi fi facut tot pentru cauza patriotica reala.

4. Cred in necesitatea existentei AUR pe scena politica, cred ca Romania are nevoie de un partid puternic conservator, stiu ca suntem atacati din interior si exterior!

5. Nu accept alianta cu niciun politician care a dat dovada incompetentei sale!

6. Nu sunt antisemita, iubesc tiganii, evreii, ungurii, etnicii germani, dar urasc tradatorii si jocurile de culise.

7. Raman pana la capat in lupta pentru Dreptate, chiar de voi muri cu ea in brate! Nu vreau functii, nu vreau aplauze false, nu vreau minciuni si tradari!

8. George Simion si Claudiu-Richard Tarziu sunt liderii AUR si trebuie sa depaseasca impreuna obstacolele! Sunt fratii mei, deopotriva, orice ar fi”, a scris Boanca.

Insa deputata s-a trezit apostrofata chiar de Simion:  „Tre sa fii mai temperata. Acum 2 zile ne spuneai cum iti dai demisia si nu mai vrei sa auzi de mine…”

Deputata s-a declarat deranjata ca Simion a facut-o de ras: „Am zis ca imi depun mandatul si ma intorceam la scoala, dar m-au sunat colegii si m-au facut sa inteleg ca abandonul nu este o solutie! Restul iti voi spune in privat!”.

Alti AUR-isti au intervenit si i-au batut obrazul lui Simion ca face scandal in public.

Mai mult despre: ,

Comentarii: