Scandalul din Casa Regala, o noua strategie de manipulare a PSD. O cunoscuta jurnalista acuza: „Care ar fi pretul in bani, legi, statut de utilitate publica pentru provocarea acestui scandal?”

news

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu lanseaza o ipoteza foarte plauzibila. Scandalul iscat si intretinut de importanti membri ai Casei Regale ar avea drept scop abaterea atentiei romanilor de la legile justitiei, pe cale de a fi adoptate in Parlament, si de la efectele dezastruoase ale „revolutiei fiscale”.

„Imi asum riscul de a vorbi cu Pacat: ma intreb oare care ar fi pretul in bani, legi, statut de utilitate publica pentru provocarea acestui scandal la capataiul Regelui pe moarte atunci cand trebuie, cu disperare, distrasa atentia de la legile justitiei si mizeria codului fiscal?”, scrie Ioana Ene Dogioiu pe Facebook.

Televiziunile de stiri din Romania prezinta pe larg scandalul din Casa Ragala. Acestea si-au trimis si corespondenti in Elvetia, langa casa in care se afla regele.

Joi, principesa Elena si-a acuzat propriul fiu, Nicolae, de „dispret” fata de Romania pentru ca a fortat intrarea in casa Regelui Mihai.

„Sunt foarte dezamagita si ingrijorata de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul sau din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferinta si demnitatea tatalui meu, Regele Mihai. I-am transmis, in trecut, lui Nicolae faptul ca Regele nu doreste sa il vada din cauza comportamentului sau lipsit de principii morale. Chiar Regele, primind vestea casatoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, intr-o scrisoare privata din 4 august 2017, ca este profund intristat ca Nicolae nu a facut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului sau copil, o fetita de aproape doi ani. Aceasta arata o lipsa de responsabilitate inacceptabila”, scrie principesa intr-un comunicat transmis de Casa Regala.

Principesa Elena afirma ca la cea mai recenta vizita a sa la Aubonne, in luna august, tatal sau i-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru pe care fostul principe il stia.

„Regele Mihai a facut cunoscut, de cateva ori chiar in scris, ca motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este ca fiul meu nu are calitatile necesare pentru o pozitie in Casa Regala a Romaniei”, scrie principesa, apreciind ca faptele lui Nicolae din aceste zile „sunt profund gresite, moral si uman”.

„Fiul meu a dat dovada de dispret fata de Romania, fata de poporul ei si fata de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mama, acest aspect este devastator”, conchide ea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: