politica

Scandalul Sosoaca se amplifica: „M-a agresat fizic”. Senatoarea a obtinut „ordin de protectie” contra sotului Sosoaca. Acesta este cautat de politie pentru a-i fi montata o bratara de monitorizare

Senatoarea Diana Sosoaca a depus marti o plangere la politie in care isi acuza sotul, Silvestru Sosoaca, ca „o agreseaza din punct de vedere emotional, fiindu-i creata astfel o stare de temere”.

„La data de 02 aprilie 2024 Politia Capitalei- Sectia 6 a fost sesizata direct de catre o femeie cu privire la faptul ca sotul sau o agreseaza din punct de vedere emotional, fiindu-i creata astfel o stare de temere.

Totodata, femeia a precizat ca in trecut, sotul sau a agresat-o si fizic.

In urma celor sesizate a fost intocmit formularul de evaluare a riscului, context in care a fost emis un ordin de protectie provizoriu.

De asemenea, victima si-a exprimat acordul cu privire la montarea unei bratari de monitorizare electronica in sarcina barbatului.

In cauza, a fost intocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie, raportat la infractiunile de amenintare si hartuire, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

Avand in vedere faptul ca barbatul nu s-a prezentat la sediul sectiei pentru montarea sistemului de monitorizare, politistii au demarat verificarile, in vederea depistarii acestuia.

Astfel, politistii s-au sesizat din oficiu si cu privire la savarsirea infractiunii de incalcarea unei masuri dispuse prin ordinul de protectie provizoriu, emis anterior.

Cercetarile sunt continuate de politisti din cadrul Sectiei 6, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, sub aspectul savarsirii infractiunilor de violenta in familie si nerespectarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie”, a anuntat politia.

Sosoaca a intrat apoi in direct la Antena 3 unde a detaliat „agresiunile” la care ar fi fost supusa de sotul ei.

„M-am saturat sa fiu pusa la stalpul infamiei. A luat-o razna, am fost nevoita sa solicit emiterea unui ordin de protectie pentru mine si fetita mea de 11 ani care a trait in teroare alaturi de acest om. De-a lungul a doi ani m-a amenintat sa imi dau demisia altfel ma va face de ras in fata intregii lumi. Mi-a cerut sa demisionez din functia de senator. Au fost agresiuni fizice, am depus poze, pe el l-am dat afara cand s-a napustit asupra fetitiei mele, Tais. Si de fosta sotie a divortat din cauza unor violente grave. M-a lovit de prea multe ori. Am tacut fiindca era lupta impotriva sistemului. Noi eram priviti ca un cuplu model. Totul pana la copilul meu. Si fetita a fost luata de gat si ridicata in sus. Pe mine m-a amenintat cu un cutit”, a sustinut Sosoaca.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Inalt oficial de la Praga: „Vom asista la un scenariu tip ‘lebada neagra’ pentru Rusia. Atunci totul in Rusia se va sfarsi”

David Stulik,  unul dintre diplomatii cehi care vorbesc fluent ucraineana, reprezentant special pentru Parteneriatul Estic…

8 ore ago

Polonia intentioneaza sa formeze o unitate militara alcatuita din cetateni ucraineni stabiliti in tara si care au primit ordin de mobilizare de acasa

Varsovia ia in considerare formarea unei unitati militare ucrainene alcatuite din cetateni ucraineni stabiliti in…

9 ore ago

Alba: Motorul unui autocar in care se aflau 40 de copii si sase adulti a luat foc. Toti s-au evacuat

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, pe autostrada A10, intre Alba Iulia si Lancram, la…

9 ore ago

Mama unei adolescente ucise pentru ca a refuzat o casatorie aranjata, arestata in Pakistan

O femeie condamnata pentru uciderea fiicei sale adolescente in Italia in urma cu trei ani,…

9 ore ago

Un britanic beat a fost arestat dupa ce a incercat sa deschida usa avionului in timpul zborului

Un britanic beat, in varsta de 28 de ani, a fost arestat dupa ce ar…

9 ore ago

Rebelii houthi spun ca cel putin 16 persoane au fost ucise si peste 40 ranite in urma atacurilor britanico-americane in Yemen

Un raid aerian comun al SUA si al Marii Britanii asupra lansatoarelor de rachete houthi…

9 ore ago