politica

Scapam 5 zile de Ciolacu. Seful PSD a intrat in izolare pentru ca s-a aflat in contact cu ministrul infectat al Culturii, Lucian Romascanu

Liderul PSD Marcel Ciolacu se afla in carantina, timp de 5 zile, dupa ce a intrat in contact cu ministrul Culturii, Lucian Romascanu, care a aflat ca a contactat virusul SARS-CoV 2. Acesta este vaccinat si s-a testat, fiind negativ, iar perioada de izolare expira duminica.

Potrivit normelor sanitare, presedintele PSD a intrat in izolare timp de cinci zile, dupa ce ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Marcel Ciolacu va iesi din izolare duminica, au precizat surse din PSD pentru News.ro. Liderul PSD este vaccinat cu trei doze, ultima doza fiindu-i administrata in luna octombrie.

Saptamana aceasta trebuia sa se desfasoare o sedinta a coalitiei de guvernare, pentru subiectul crizei facturilor la energie, insa liderii PSD, PNL si UDMR nu s-au mai intalnit. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu afirma intr-o interventie la Antena 3 ca este posibil ca sedinta coalitiei sa aiba loc pana la finalul acestei saptamani.

Ministrul Culturii Lucian Romascanu a fost confirmat cu COVID-19.

Aceasta a precizat, joi, intr-o postare pe Facebook, ca desi a mai avut un episod de COVID in noiembrie 2020, este vaccinat cu doua doze si s-a protejat rezonabil, ”totusi Omicron se descurca mai bine”. El isi exprima insa regretul ca din aceasta cauza a ratat ”una dintre cele mai frumoase, daca nu cea mai frumoasa saptamana din anul unui ministru, saptamana ce cuprinde Ziua Culturii Nationale”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

11 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

12 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

12 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

12 ore ago