„Scarboasa haita de hiene care trag la cadavre”. Terhes trage si el de cazul Alexandra: „Teoria procurorilor romani nu sta in picioare”

politica

Europarlamentarul PSD Chris Terhes sustine ca nu este credibila explicatia procurorilor DIICOT privind incinerarea Alexandrei de catre Gheorghe Dinca. Teoriile lui Terhes sunt sanctionate dur de jurnalistul Mircea Marian.

„Nu cred in teoria ca Alexandra a fost incinerata aproape total intr-un butoi in curtea lui Dinca. Ca sa incinerezi un corp uman pana sa ramana doar cateva bucati mici de oase din el ai nevoie de o temperatura de peste 1200 de grade celsius, iar incinerarea sa se faca intr-un loc inchis pentru circa 2 ore. Cand incinerarea e afara, ai nevoie de ore bune si de foc imens. Vedeti incinerarile din India.

Un caz similar cu cel din Romania s-a intamplat in Mexico, unde 43 de tineri studenti au disparut fara urma iar procurorul general a spus ca au fost incinerati total de un cartel de droguri. Un profesor a facut un test in Australia si pentru a arde un porc pana la oase i-au trebuit 700kg de lemne.

Pur si simplu teoria procurorilor romani, ca Alexandra a fost incinerata aproape total intr-un butoi in curte, nu sta in picioare. Frizeaza logica si stiinta”, a scris Terhes pe Facebook.

Jurnalistul Mircea Marian reactioneaza dur la teoriile lui Terhes.

„Aparu din tomberonul lui si fratioru chris terhes, vazand ca e rost sa rontaie ceva publicitate de pe urma Alexandrei Macesanu. Individul e in plina conspiratie, impanata cu lecturi libere de pe internet, locul de unde se adapa cu informatii stiintifice orice om serios.

Scarboasa haita de hiene care trag la cadavre, de la cumpanasu la aceasta budinca de orez, terhes. Insa uimirea ar fi fost sa lipseasca de la ospat, nu ca au parasit obisnuietele gunoaie din care se infruptau si au trecut la o chestie mai zemoasa, de maxima audienta. Scarbe”, notea Mircea Marian.

Mai mult despre:

Comentarii: