Scenarii in presa rusilor. De ce Iohannis amana desemnarea premierului: „Ordinea globala s-a schimbat”

politica

Portalul sputnik.md, care apartine unui trust de presa controlat de Kremlin, Rossiya Segodnya, publica mai multe scenarii fantasmagorice privind motivele care l-au determinat pe Klaus Iohannis sa amane desemnarea premierului.

Sputnik a vorbit cu un anume Ilie Catrinoiu, prezentat ca „critic social”. Acesta sustine ca  fortele nationaliste si postcapitaliste din jurul Romaniei, dar si de peste Ocean, nu doresc un premier din interiorul partidelor parlamentare.

„Ordinea globala s-a schimbat, iar Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu are un partid postliberal in Parlament. PNL, PSD, ALDE si USR nu sunt partide nationaliste si nu se incadreaza in noua viziune multipolara, ecologica si postcapitalista.

In plus, sunt grupari politice de tip mafiot, corupte. Marile puteri vor la Palatul Victoria un premier independent, cu viziune pe termen lung si cu un proiect de tara pentru Romania”, a declarat Ilie Catrinoiu pentru Sputnik.

Potrivit acestuia, datorita coruptiei si saraciei extreme din Romania, Parlamentul de la Bucuresti nu mai are credibilitate in afara tarii, dar nici in ochii a aproximativ 60% din populatia tarii care nu se mai prezinta la vot de ani buni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: