politica

Sceneta penibila cu Dancila. A instalat o scena si un pupitru cu numele lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, il asteapta pe Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, la Palatul Parlamentului, cu o scena pregatita pentru dezbatere, in spatele celor doua pupitre amplasate fiind trecute numele lor. Aceasta, desi Klaus Iohannis este la Bacau si a anuntat ca nu se duce.

Invitatia lansata de catre Viorica Dancila la dezbatere este pentru ora 20.00.

Desi PNL a anuntat ca Iohannis nu va da curs invitatiei, acesta aflandu-se, de altfel, la Bacau, echipa de campanie a PSD se pregateste pentru dezbatere.

La Palatul Parlamentului au fost amplasate doua pupitre in spatele carora scrie numele candidatilor, respectiv Viorica Dancila si Klaus Iohannis, informeaza Mediafax.

O sceneta similara a avut loc si acum cinci ani, in studioul Antena 3, la emisiunea lui Gadea, cand Iohannis a refuzat sa vina la o „dezbatere” cu Victor Ponta. „In platou a existat si un scaun gol cu numele lui Klaus Iohannis, iar moderatorul si premierul nu au ezitat sa-i puna intrebari transante ‘scaunului Iohannis'”, scria atunci hotnews.ro.

In ultima zi de campanie electorala inaintea celui de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD la presedintie Viorica Dancila l-a invitat din nou pe presedintele Klaus Iohannis la o confruntare, la Palatul Parlamentului, sustinand ca echipa ei incearca sa ia legatura cu staff-ul contracandidatului.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

37 de minute ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

O oră ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

2 ore ago

Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca…

32 de minute ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

2 ore ago

Suedia, „la un nivel de teroare de patru din cinci”. 100.000 de vizitatori, la Malmo, pentru Eurovision

Suedia se pregateste pentru Eurovision cu masuri de securitate sporite. Tara se afla deja in…

2 ore ago