Se anunta o MARE MANIFESTATIE impotriva lui Ponta. Tinerii se mobilizeaza

news

O noua manifestatie de protest fata de refuzul lui Victor Ponta de a demisiona are loc joi in Bucuresti. Tinerii vor face un mars din Piata Universitatii pana la Parlament.

„Mars pentru egalitate in fata legii si drept la libera exprimare. Ponta – demisia”, se intituleaza noul protest, organizat tot pe Facebook.

„Cei pe care i-am ales nu ne sunt egali. Folosesc legea si functia dupa bunul plac. Un prim ministru suspect – dar care nu poate fi anchetat – te ameninta sa stai acasa. Ce faci?

Una din cereri este ‘libertatea de exprimare’.  Rugam Jandarmeria – care la ultima manifestare de la Universitate, cu despaduririle, a amenintat jurnalisti si protestatari – sa respecte libertatea oricarui cetatean de a-si exprima nemultumirile. Speram ca nu suntem in semidictaturi de tip Erdogan sau Viktor Orban si vom cere demisia urgenta a sefului jandarmeriei care mai accepta vreun comportament agresiv in fata unor comportamente pasnice si legitime. Avem voie sa mergem pe strada. Avem voie sa ne spunem parerea in orice spatiu public din tara asta”, afirma organizatorii.

Protestul va incepe la ora 19.00 in  Piata Universitatii. Pana in acest moment si-au anuntat participarea la aproximativ 2.000 de tineri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: