„Se joaca cu focul. Oamenii nu vor da inapoi, ii sfatuiesc pe bucuresteni sa nu se duca cu copiii”. Firea ar putea provoca incidente violente in Piata Victoriei

politica

Decizia Gabrielei Firea de a interzice protestele in Piata Victoriei, prin organizarea, in premiera, a unui targ de Craciun chiar in acest loc, ar putea genera incidente violente, avertizeaza in consilier general din Bucuresti.

Consilierul Ciprian Ciucu, vicepresedinte al PNL Bucuresti,¬†afrima ca aceasta decizie a Gabrielei Firea reprezinta o „provocare” si ii indeamna pe bucuresti sa nu mearga cu copiii in Piata Victoriei.

„Targul de Craciun pe care Firea l-a inventat in Piata Victoriei va fi cu scena. Asadar, vor fi platite formatii care sa cante acolo, acoperindu-ne scandarile. Daca va inchipuiti ca jandarmeria calare sau pe jos nu va interveni, daca ne apropiem de scena, va inselati. Ei asta vor, sa blocheze, acum si-au inventent un pretext pentru a putea interveni in forta.

Se joaca cu focul. Eu sper ca bucurestenii sa aiba minte si sa nu se duca la acel targ de Craciun si, mai ales, sa nu se duca cu copiii. Acesta este o provocare si s-ar putea ca oamenii, satuli deja de PSD, sa raspunda la provocare.

Consider ca acesta decizie a primarului Firea este iresponsabila, ca primarul Firea si echipa ei sunt cu totii iresponsabili si le cer sa renunte la ideea de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei!

Oamenii nu vor da inapoi, cu sau fara autorizatie de la Firea, isi vor exercita dreptul civic de a protesta impotriva legilor justitiei si a ‘revolutiei fiscale'”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: