„Se plang si fac galagie”. PSD isi bate joc de noii ministri, dupa ce a jefuit bugetul. In plus, ameninta cu Parlamentul

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca noii ministri ai PNL ”se plang si fac galagie! De cand s-au instalat la Palatul Victoria, dar nu au venit cu solutii concrete. ”Panica si lamentari! Asta e tot ce pot sa faca ministrii PNL”, sustine Ciolacu.

”Panica si lamentari! Asta e tot ce pot sa faca ministrii PNL de cand s-au instalat in scaune la Palatul Victoria. Se plang si fac galagie. Atat! In rest, nimic! Ati auzit de vreo solutie, o strategie economica sau macar o politica publica de la ei?! NU!”, a scris, joi seara, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta afirma ca ”tot ce pot este sa mestece cliseul cu «greaua mostenire» si sa bage spaima in populatie ca nu mai sunt bani de salarii, ca o sa creasca pretul la medicamente, ca pun taxe pe masini sau ca vor ingheta in case de frig la iarna”.

”Trecand peste faptul ca Orban si Citu au reusit in cateva ore sa faca auditul intregii tari, desi pana si un butic satesc are nevoie de mai mult timp ca sa isi faca inventarul, repetarea obsesiva a asa-zisului «rau» pe care l-au gasit in ministere nu inseamna decat un lucru: guvernarea de dreapta pregateste masurile de AUSTERITATE! Asta urmeaza si asta se va intampla! La fel a fost si in 96 cu CDR si la fel a fost si cu guvernele lui Traian Basescu”, a mai scris Ciolacu.

Acesta l-a avertizat pe Ludovic Orban ”sa se planga mai putin si sa puna mana pe treaba”.

”Pana acum PSD a avut si bani de salarii si pensii, a facut si crestere economica si s-a incadrat si in tintele de deficit. Daca nu e in stare sa continue lucrurile bune facute de noi, macar sa nu incurce. Altfel, vom face tot ce trebuie ca sa oprim in Parlament orice derapaje pe care Guvernul Orban le va avea la adresa veniturilor si bunastarii romanilor!”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Mai mult despre:

Comentarii: