Se vede din nou cat de murdar a jucat Dragnea in vremea Guvernarii Ciolos. Acum face exact ce ii reprosa lui Ciolos, spunand ca sunt „masuri extrem de daunatoare”

politica

O noua dovada a populismului si politicianismului de care a dat dovada Liviu Dragnea in timpul guvernarii Ciolos. El acuza atunci guvernul ca ia „masuri extrem de daunatoare”. Acum, aceleasi masuri sunt¬†adoptate de Guvernul PSD-ALDE.

Liderii Coalitiei PSD-ALDE au decis, in sedinta de luni, la indemnizatiile pentru cresterea copilului sa fie plafonate. „E normal sa existe o plafonare”, a spus Tariceanu. Iar Dragnea a confirmat: „In ceea ce priveste indemnizatia pentru cresterea copilului, acum legea este clara: 85% din salariu sau venit. Nu cred ca vor sa modifice asta, vor doar sa spuna: nu mai mult de un plafon. A ramas ca vor discuta sa stabileasca care este plafonul”.

Despre aceeasi tema, a plafonarii indemnizatiilor pentru copii, Dragnea avea o cu totul alta parere in timpul Guvernarii Ciolos. In septembrie 2016 el spunea ca aceasta masura „extrem de daunatoare”, laolalta cu modificarea Codului Fiscal. Adica exact ce a intentionat tot el sa faca.

Iata continul scrisotii deschise pe care Dragnea o inainta premierului Ciolos in septembrie 2016:

„SCRISOARE DESCHISA CATRE PRIM-MINISTRUL ROMANIEI

Domnule Prim Ministru,

In ultima perioada au aparut in spatiul public mai multe semnale alarmante privind intentia Guvernului de a lua o serie de masuri ingrijoratoare, cum ar fi plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activitati independente prin schimbarea radicala a Codului Fiscal. As vrea sa subliniez cat se poate de clar ca ma opun categoric acestor masuri, pe care le consider extrem de daunatoare si contrare actiunilor care ar trebui intreprinse pentru relansarea activitatii economice din Romania.

Mai mult decat atat, exista o intrebare chiar mai ingrijoratoare decat cele de mai sus: Intentia Guvernului de a lua astfel de masuri are cumva la baza o inrautatire a indicatorilor economici in tara noastra? Din acest motiv, va rog sa prezentati de urgenta in fata camerelor reunite ale Parlamentului un raport privind situatia economica reala a tarii, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial si cresterea economica estimata care sta la baza executiei bugetare.

Totodata, consider ca este absolut necesar sa avem o pozitie clara din partea dumneavoastra cu privire la intentiile reale ale Guvernului, intrucat informatiile contradictorii care vin, in mod direct sau indirect, din partea membrilor executivului genereaza confuzie si ingrijorare in randul investitorilor, salariatilor si al tuturor celorlalti cetateni.

Cu stima,

Liviu Dragnea
Presedintele Partidului Social Democrat”

Aceasta scrisoare, fara a se modifica nimic din ea, ar putea fi inaintata si actualului premier al PSD. Tot ce acuza Dragnea in scrisoare se intampla in acest moment.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: