Sebastian Ghita a dat publicitatii o noua inregistrare: „Kovesi si Coldea sunt agenti ai unui serviciu de informatii strain”. Din ce tara ar fi acest serviciu

news

Fugarul Sebastian Ghita a dat publicitatii, luni seara, o noua inregistrare. El i-a acuzat pe Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea ca sunt „agenti ai unui serviciu de informatii strain”.

Ghita a precizat ca acel serviciu apartine unei tari aliate Romaniei, insa nu a nominalizat-o. El a sustinut ca Florian Coldea a protejat-o pe Kovesi pentru ca asa i-ar fi serut superiorii din acel serviciu strain.

„In episoadele viitoare am sa va spun motivul adevarat pentru care aceasta doamna Kovesi e tinuta in functie, ce lucruri a facut pana acum in aceasta tara si ce mai doreste de la dansa in continuare. Iata factura cu zborul de la Cluj. Ca sa va convingeti ca Kovesi minte, iar DNA falsifica probe, am sa va prezint si inregistrarile reale, fata de cele falsificate din Dosarul Realitatea. Si o sa auziti in episoadele viitoare cum DNA-ul falsifica inregistrari.

Puterea lui Coldea asupra colegilor si asupra celorlalte institutii vine din relatiile de explusivitate pe care le are cu Kovesi. Amandoi sunt, de fapt, ofiteri ai unui serviciu secret strain. Serviciu secret al unei tari partenere Romaniei, dar totusi un serviciu secret strain”, a declarat Ghita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: