Securistul penal Daniel Dragomir confirma ca OUG a lui Tudorel inseamna „gratiere”: „Ministrul face bine ce face”

news

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, a declarat, in contextul ordonantei anuntate de Tudorel Toader privind revizuirea pedepselor, ca toti cei care au facut obiectul protocoalelor secrete trebuie sa beneficieze de amnistie sau gratiere, iar acestea trebuie declarate ilegale.

„Nu sunt specialist, am citit azi pareri avizate care dau argumente ca un asemenea act ar repara in mica masura nedreptatile. Ce stiu insa este ca oameni au fost arestati, hartuiti, condamnati pe probe false, pe ordine din Padurea lui Coldea, pe protocoale secrete, cu echipe mixte in DNA si ANAF, pe biletele pasate de generalul Dumbrava. Si mai stiu ca oamenii aceia se afla tot acolo.

(…) Urmare a interviul acordat ieri de ministrul Justitiei, am vazut ca iar au luat foc gurile de tun ale statului paralel. Le gasiti cu usurinta, prosterneaza catusele si li se umple gura cand scriu “penali”. Asta inseamna ca ministrul Justitiei face bine ce face si trebuie sa mearga inainte. Cu acelasi calm si cu aceeasi stiinta de carte care in ziua de astazi supara”, a declarat Daniel Dragomir, pentru Mediafax.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri seara, ca-i va propune premierului Viorica Dancila adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale sau interceptari ilegale, Tudorel Toader precizand ca va face aceasta propunere intr-un timp scurt, „dupa terminarea concediilor”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: