„Sedinta cu scantei la CSM”, anunta procurorul general. Ministrul Justitiei va boicota din nou validarea lui Florea, sustine Antena 3

news

Procurorul general Bogdan Licu a anuntat, luni dimineata, ca va avea loc „o sedinta cu scantei azi la CSM”. Plenul CSM are, luni, pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ).

UPDATE: Adina Florea a ajuns la sedinta CSM

Intrebat de ce va fi o „sedinta cu scantei”, procurorul general a raspuns jurnalistilor: „Stiti foarte bine de ce”. Antena 3 sustina ca ministrul Justitiei, Ana Birchall, va boicota si astazi validarea Adinei Florea.

„Validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, organizat in perioada 15 mai – 18 iunie 2019 si numirea candidatului admis in functia de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie”, este al 14-lea punct de pe ordinea de zi a sedintei de luni a plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Sedinta este programata sa inceapa la ora 9.30.

Initial, acest punct trebuia sa fie discutat, joi, saptamana trecuta, insa sedinta de plen nu a mai avut loc, deoarece nu a fost intrunit cvorumul.

Ulterior, Ana Birchall, ministrul Justitiei, a transmis public ca a anuntat conducerea CSM ca nu a putut participa la plen deoarece tot atunci aveau loc activitati la Guvern.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: