Sedinta de partid cu tabloul lui Dragnea deasupra lui Dragnea. Codrin fumeaza in spatiu inchis ignorand prevederile legale

politica

Sedintele de partid in Alianta pentru Romania au loc cu fotografia cu Liviu Dragnea deasupra prezidiului, conform unei fotigrafii facuta recent la Bacau.

Cadru ridicil la Bacau. Liviu Dragnea a fost fotografiat la prezidiul unei sedinte de partid avand deasupra capului un tablou cu el insusi. Alaturi de Dragnea poate fi vazut fumand Codrin Stefanescu, cel mai apropiat colaborator al sau.

Interzicerea completa a fumatului in toate spatiile publice inchise este prevazuta de Legea nr. 15/2016. Persoanele fizice care fumeaza in spatiile in care fumatul este interzis risca o amenda contraventionala de la 100 la 500 de lei.

Citeste si: Codrin Stefanescu: „O sa ma intorc la putere si iar o sa fie coada la usa mea cu mogulii care mi-au inchis usa posturilor lor de televiziune”

Codrin Stefanescu a anuntat recebt ca se va intoarce la putere si ca „prietenii falsi” vor face iar coada la usa lui.

„Azi am trecut in revista pe cei care m-au tradat, mogulii care mi-au inchis usa posturilor lor de televiziune, prietenii falsi care azi servesc adversarii mei, iar maine vor face rand la usa mea daca voi ajunge iar la putere. M-am gandit azi si la oamenii de calitate pe care i-am cunoscut in ultimul timp, la cei care mi-au ramas alaturi indiferent de timpuri, la noii prieteni extrem de curajosi, la numarul urias de romani care spera, cred in noi si care s-au inscris in partid. Prin urmare, pana maine o sa imi revin. Si o iau de la capat”, a anuntat Stefanescu, sambata seara.

Citeste si: „Suntem interzisi”. Stefanescu plange ca nu mai este primit la Antena 3: „Antena 3 de azi, nu mai este Antena 3 de dinainte”

Codrin Stefanescu s-a plans la finalul anului trecut ca este „interzis” la Antena 3 sustinand ca „Antena 3 de azi, nu mai este Antena 3 de dinainte”.

„M-ati intrebat de ce unii dintre noi nu mai aparem la Antena 3. M-ati intrebat de ce vocile curajoase, de nu cu mult timp in urma, nu mai sunt prezente aici. O sa va spun de ce: pentru ca suntem interzisi! Antena 3 de azi, nu mai este Antena 3 de dinainte. Asa cum ‘noul’ PSD a lui Ciolacu, nu mai are nici o legatura cu PSD-ul condus de Dragnea! Se schimba fara sa va intrebe nimeni daca sunteti de acord cu acest lucru! Doar noi ramanem aceeasi! Am vrut sa stiti asta”, a transmis Stefanescu.

Citeste si: Premiera, Dragnea vorbeste despre banii pe care PSD i-a dat Antenei 3 si RTV: „Uite, am facut contractul asta, dar pe langa asta mai avem o intelegere. Sa nu apara cine nu vrem noi”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: