politica

Sefa CE are probleme serioase din cauza Rovanei Plumb si a altor doi dubiosi. Articol in Der Spiegel: „Nu-mi pot imagina ca Ursula von der Leyen ar putea sa lucreze cu acesti oameni”

Der Speigel, una dintre cele mai influente publicatii din Germania, anunta ca Ursula von der Leyen are probleme tot mai multe din cauza controversatilor comisari propusi de Polonia, Ungaria si Romania.

„Inainte de audierile din Parlamentul European, Ursula von der Leyen se confrunta cu tot mai multe probleme din cauza catorva propuneri de comisari”, scrie Spiegel.

„Nu-mi pot imagina ca Ursulei von der Leyen i-ar placea sa lucreze cu acesti oameni”, a declarat europarlamentarul Daniel Freund (Verzi) pentru publicatia germana.

Pericolul reprezentat de acesti membri ai echipei sale este limpede. „Scandalurile urmatoare sunt deja programate”, spune Freund. Acesta a lucrat in trecut pentru Transparency International si a pregatit un dosar cu problemele candidatilor.

Si liderul grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, afirma ca este nevoie de „clarificari” in privinta unor candidati pentru postul de comisar.

„Sunt in continuare semne de intrebare in legatura cu candidatii Poloniei si Ungariei, precum si cu cel al Romaniei,  care trebuie eliminate in timpul audierilor”, a declarat Weber.

Rovana Plumb trebuie sa se apere de acuzatiile privind abuzul in serviciu, precizeaza Der Spiegel.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Recent Posts

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

3 minute ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

26 de minute ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

2 ore ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

58 de minute ago

Suedia, „la un nivel de teroare de patru din cinci”. 100.000 de vizitatori, la Malmo, pentru Eurovision

Suedia se pregateste pentru Eurovision cu masuri de securitate sporite. Tara se afla deja in…

2 ore ago

Turist din Cluj, agresat de o soferita la Constanta. Cei doi se sicanasera anterior in trafic – VIDEO

Un turist din Cluj a fost agresat de o femeie intr-o parcare din Constanta. Scandalul ar…

2 ore ago