Sefii „testoaselor” din Jandarmerie refuza si azi sa desecretizeze convorbirile din 10 august. Ministrul de Interne reactioneaza dur

news

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunta ca, pana vineri dupa-amiaza, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucuresti in 10 august 2018 nu au fost desecretizate, ministrul precizand ca in functie de motivele intarzierii sau amanarii se vor lua decizii „in consecinta”.

„Pana in aceasta seara (vineri – n.r.) astept o solutie finala si anuntul ca s-a desecretizat tot. Daca nu, consecintele vor fi pe masura”, a afirmat Marcel Vela, la Digi 24.

Ministrul Afacerilor Interne a precizat ca in functie de motivele intarzierii sau amanarii se vor lua deciziile „in consecinta”.

Marcel Vela a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca trei unitati de jandarmi din teritoriu – Craiova, Ploiesti si Constanta – au desecretizat aproximativ 300 de ore de convorbiri purtate prin statii in ziua de 10 august, Jandarmeria Bucuresti fiind cea care nu a pus la dispozitia procurorilor convorbirile purtate in acea zi. Vela a mentionat ca a dat termen pana vineri sefilor Jandarmeriei Bucuresti sa desecretizeze aceste convorbiri.

Citeste si: „Testoasele” din Jandarmerie refuza sa desecretizeze convorbirile radio din 10 august. Marcel Vela pune piciorul in prag

Mai mult despre:

Comentarii: