Categories: news

Seful EVZ incearca un nou atac la adresa lui Ciolos, dar fostul premier il pune elegant la punct

Seful de facto al ziarului Evenimentul zilei, redactorul sef-adjunct Mirel Curea, il ataca pe Dacian Ciolos chiar pe pagina de Facebook a fostului premier. Cu decenta-i caracteristica, Dacian Ciolos l-a pus la punct pe Curea.

Intr-un comentariu la mesajul in care Dacian Ciolos anunta ca nu intra in USR, Curea incearca sa-l atace pe fostul premier: ” Dar un serviciu, asa, v-ati gandit sa va luati? Un job onest, de agronom, nu v-ar aranja, ca tot nu ati muncit pe bune in viata dumneavoastra? Macar un sef de colectiv la un cules de vie, de livada, de ceva, un maistru la un cazan de tuica, o chestie acolo. Vedeti ca SIE are niste ferme agricole, de ce nu cereti o detasare la una din ele?”.

Dacian Ciolos i-a raspuns, cu decenta. „Dincolo de ironie, stiti ceva despre activitatea mea profesionala in agricultura? Cand esti pasionat, nu prea iti folosesc astfel de sfaturi „intelepte”, a scris fostul premier.

Zeci de comentarii mai tarziu, Curea revine si incearca sa-si nuanteze tonul. In zadar, insa, pentru ca este pus la zid de internauti.

Ciolos este o tinta frecventa a lui Curea. In trecut, acesta i-a adresat jigniri suburbane fostului premier, caruia i-a transmis ca este un „pulica cu liceul agricol la baza”. Curea nu s-a limitat doar la apelativul „pulica”. El mai spune despre Ciolos si ca este „starpitura”, „avorton”, „idiot” si „nesimtit”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Luni aflam ordinea candidatilor la europarlamentare, pe buletinele de vot. 542 de candidati, pentru 33 de locuri in Parlamentul European

Presedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorti pentru stabilirea…

5 ore ago

Japonia: Cutremur de 6,5 grade in Insulele Bonin

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade a lovit, sambata, Insulele Bonin din Japonia, a…

5 ore ago

Dmitri Medvedev: Moscova ar putea confisca activele private americane din Rusia daca SUA vor confisca rezervele inghetate in Occident ale Rusiei

Rusia ar putea raspunde confiscarilor de rezerve valutare rusesti inghetate in Occident de catre SUA…

5 ore ago

Sute de arestati in protestele pro-palestiniene ale studentilor din SUA. Oficialii universitatilor vorbesc despre infiltrarea unor „manifestanti profesionisti”

Protestele pro-palestiniene au continuat si in noaptea de vineri spre sambata, 27 aprilie, in marile…

5 ore ago

Statie radar ruseasca, de 5 milioane de dolari, distrusa de ucraineni. Radarul „Podlet-K1” detecta tinte aeriene la altitudini joase

Ucraina a distrus o statie radar rusa Podlet-K1, intr-un atac condus de Directia de informatii…

6 ore ago