Seful Politiei interpreteaza legea dupa bunul plac in cazul masinii anti-PSD: „A intrat legal, dar ilegal din punctul meu de vedere”

news

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, miercuri, ca soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale a intrat in Romania legal din punctul de vedere al actelor privind placutele de inmatriculare, dar ilegal si imoral, din punctul sau de vedere.

“A intrat in tara legal din punct de vedere al placutelor de inmatriculare, din punctul meu de vedere ilegal (…), imoral sa spun asa, pentru ca avea acea sintagma pe placutele de inmatriculare, vulgara, dar asta e alta problema, care nu tine de… Poseda documente de calatorie”, a spus Buda, citat de Agerpres.

Seful IGPR a sustinut ca autoritatile suedeze au informat Politia Romana despre faptul ca placutele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

“Am primit un raspuns de la autoritatile suedeze prin care ne informeaza ca placutele de inmatriculare nu sunt valabile decat pe teritoriul statului suedez”, a mai afirmat Ioan Buda.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: