Seful UDMR, discurs slugarnic la congresul lui Viktor Orban: „Te rugam sa castigi alegerile!”

politica

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis, duminica, la al 29-lea Congres al FIDESZ, ca Viktor Orban si guvernul sau au pornit, in urma cu zece ani, o schimbare de paradigma curajoasa, iar datorita acestui fapt „comunitatea maghiara din Ardeal s-a regasit”. „Viktor Orban a intarit identitatea comunitatii maghiare din Bazinul Carpatic”, a aratat, la randul sau, senatorul UDMR Tanczos Barna.

„Viktor Orban a intarit identitatea comunitatii maghiare din Bazinul Carpatic. Viitorul spre care ghideaza natiunea maghiara este unit, fara dezbinare si vine in ajutorul fiecarui maghiar sa traiasca cat mai bine pe meleagurile natale.

Ungaria, condusa de FIDESZ, al carui lider este, nu doar ca ajuta maghiarii din afara granitelor Ungariei, dar se straduieste sa construiasca parteneriate istorice cu toate statele vecine. Iar pe perioada pandemiei, ajutorul oferit de Ungaria, condusa de FIDESZ, s-a concretizat din nou. Asta este directia care ne-o arata Viktor Orban si care trebuie sa ghideze toate comunitatile maghiare din toata lumea”, a afirmat Tanczos Barna, intr-o postare pe Facebook.

El i-a urat succes lui Viktor Orban duminica, la cel de-al 29-lea congres al FIDESZ.

„Orban si guvernul sau au pornit acum peste 10 ani o schimbare de paradigma curajoasa, progresista si responsabila in politica nationala. Datorita acestui fapt comunitatea maghiara din Ardeal s-a regasit”, a transmis, la randul sau, Kelemen Hunor.

El a vorbit la Congresul FIDESZ despre sprijinul pe care comunitatea maghiara l-a primit, dar si despre importanta protejarii traditiilor. „Te rugam sa castigi!”, i-a transmis Kelemen lui Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: