Semn ca pucistii au obtinut majoritatea in CEX? Un ministru PSD iese panicat: „In CEX, conform statutului, nu se poate pune problema demiterii presedintelui”

politica

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, care este si lider al PSD Sibiu, a declarat, joi seara, ca Liviu Dragnea a fost votat de catre toti membrii de partid, iar potrivit Statutului, in Comitetul Executiv National ”nu se poate pune problema demiterii presedintelui”. Trif sustine ca i-a fost oferit, in unanimitate, mandat sa-l sustina pe Liviu Dragnea.

”Sunt presedintele PSD Sibiu, dar fac parte in acelasi timp si din Guvernul PSD condus de doamna Viorica Dancila. Asa ca rolul meu este, inainte de toate, sa imi adun oamenii la o masa rotunda si impreuna sa luam o decizie. La PSD majoritatea a decis intotdeauna, la PSD Sibiu echipa este la fel de puternica si unita. Am primit mandat din partea Biroului Permanent Judetean, pentru a transmite un mesaj clar de unitate si de sustinere a Programului de Guvernare”, a transmis, joi seara, Bogdan Trif, ministrul Turismului, citat de news.ro.

Acesta afirma ca ”toate deciziile politice trebuie discutate intai in cadrul forurilor de conducere”.

”Orice atacuri la persoana trebuie sa inceteze imediat. Presedintele partidului a fost votat de catre toti membrii, astfel incat, in Comitetul Executiv National de maine, conform Statutului, nu se poate pune problema demiterii presedintelui”, a mai spus Trif.

Potrivit acestuia, ”PSD a castigat alegerile fiind votat de majoritatea covarsitoare a romanilor” si ”are obligatia sa continue masurile care au dus Romania la cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana”.

”Romanii asteapta de la noi continuarea proiectelor de investitii si a cresterilor veniturilor populatiei. In calitate de ministru va spun ca acest Guvern are foarte multe proiecte de dus la bun sfarsit si voi sustine guvernul PSD-ALDE, mai ales ca romanii au nevoie la aceasta ora de un executiv puternic prin stabilitatea guvernarii. Acesta este mandatul meu la finalul sedintei, exprimat prin vot unanim de catre toti parlamentarii si primarii PSD care fac parte din Biroul Permanent Judetean”, mai spune Trif.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, vineri, dupa ce mai multi lideri ai formatiunii au semnat o scrisoare in care cer demisia lui Liviu Dragnea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: