Senator PNL: „A fost finalizat protocolul de acceptare si primire in partid a membrilor ALDE”

politica

Eugen Pirvulescu, senator PNL de Teleorman, anunta in urma unei intalniri cu premierul Ludovic Orban si cu secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, ca a fost semnat un protocol privind primirea in PNL a fostilor membri ALDE.

Pirvulescu scrie pe Facebook ca, in urma intalnirii cu Orban si Barbu, a fost „finalizat protocolul de acceptare si primire in partid a membrilor ALDE”.

„In urma acestor discutii a fost finalizat protocolul de acceptare si primire in partid a membrilor ALDE”, subliniaza Pirvulescu.

El mai spune ca Orban si Barbu i-au promis „ca se vor implica total si ma vor sustine in totalitate pentru a castiga alegerile locale in Teleorman, in toamna acestui an, si, implicit, pentru a castiga presedintia consiliului judetean”.

Postarea integrala:

Astazi, la Palatul Victoria, am avut o intalnire cu prim-ministrul Ludovic Orban si secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu.

Scopul intalnirii a fost acela de a ne asigura ca masurile luate de Executiv, pentru perioada starii de alerta, vor fi riguros implementate si aplicate in judetul Teleorman, in a putea combate raspandirea acestui virus periculos, astfel incat populatia judetului sa fie in siguranta si protejata, iar tratarea pacientilor infectati cu COVID-19 sa ramana o prioritate in continuare.

Totodata, am mai discutat despre proiectele de dezvoltare a localitatilor din Teleorman, de implementarea proiectelor de infiintare a retelelor de aductiune si distributie gaze naturale, cat si despre alte proiecte de importanta majora pentru judet.

Discutiile de natura politica pe care le-am purtat cu premierul Ludovic Orban si secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, au scos in evidenta faptul ca se vor implica total si ma vor sustine in totalitate pentru a castiga alegerile locale in Teleorman, in toamna acestui an, si, implicit, pentru a castiga presedintia consiliului judetean, astfel incat dupa 30 de ani de administrare paguboasa si clientelara a judetului, PSD sa fie inlaturat de la guvernarea locala, iar judetul sa poata fi dezvoltat sanatos, prin politici liberale, de catre o administratie liberala.

De asemenea, in urma acestor discutii a fost finalizat protocolul de acceptare si primire in partid a membrilor ALDE

Mai mult despre: ,


Comentarii: