Senatorul PSD Serban Nicolae, jigniri scabroase, fara precedent, la adresa unei deputate. Niciodata nu s-a ajuns atat de jos in Parlament – Video

news

Senatorul PSD Serban Nicolae, prezent in Camera Deputatilor, a jignit-o extrem de urat pe deputata USR Cosette Chichirau, care filma modul in care deputatii PSD voteaza modificari la legile justitiei fara sa stie despre ce este vorba.

Chichirau l-a intrebat pe Serban Nicolae ce cauta in Camera Deputatilor, avand in vedere ca este senator, iar acesta a raspuns cu jigniri. Cand Chichirau a spus „Iata cum voteaza penalii”, Nicolae a raspuns:  „Doamna, penala este mama care v-a facut, asa nesimtita”.

„E buna leafa aia marita de guvernul PSD? Nu va e rusine sa incasati bani nemunciti? Nu va e rusine?”, a continuat Serban Nicolae, care a mai spus ca deputata are mancare intre dinti. „Nu va hliziti fasolea asa la mine! Va rog frumos, nu mai radeti, ca este o imagine dezolanta”, a spus Nicolae.

„Dumneavostra sunteti sofer”, a raspuns Chichirau, aluzie la momentul in care Serban Nicolae conducea masina lui Catalin Voicu.

„Sunteti atat de proasta, incredibil ce spuneti. Dovediti ca sunt sofer”, a raspuns Nicolae.

„Am poza ca sunteti sofer”, a continuat Chichirau.

„Dumneavoastra sunteti atat de proasta! CV-ul este in poze? Sunteti atat de proasta incat e incredibil ce spuneti. Demonstrati ca am fost eu sofer. Aveti o poza? Poza e CV? Eu am o poza in care dvs faceti sex anal. Ce sa facem?”, a raspuns senatorul PSD.

Vezi video de la minutul 40.00:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: