Serban Nicolae, pus la punct in direct la Antena 3 de Ionel Danca (PNL): „Nu luam lectii de economie de la PSD”

politica

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a intrat in conflict, vineri, cu senatorul PSD Serban Nicolae in timp ce ambii se aflau in direct la Antena 3.

Serban Nicolae a sustinut ca agentii economici nu stiu ce se va intampla dupa 15 mai.

„Daca ar fi avut loc consultari, am fi stiut de ele! Nu s-au produs. Va dau exemple elementare de judecata gresita. Mai intai, nu s-a vorbit niciodata de utilizarea rezervelor detinute de BNR pentru sprijin. Daca nu le folosesti in criza, urmand a le reindestula atunci cand iti permite economia si esti din nou pe crestere, atunci la ce mai faci rezerve?

De asemenea, se vorbeste despre faptul ca exista un impact bugetar determinat de cresterea pensiilor. In continuare, cresterea veniturilor romanilor este vazuta ca un lucru rau de catre PNL-isti, ca un fel de aruncat banii pe fereastra. Banii pe care romanii ii primesc din pensii si salarii se intorc in economie. Nu sunt o pierdere! Este o infuzie indirecta in economie, pentru ca oamenii cheltuie, oamenii consuma.

Daca imi gasiti acum agenti economici, angajatori si angajati care sa stie ce o sa urmeze dupa 15 mai, eu imi dau demisia din seara aceasta! Dar nu o sa gasiti, pentru simplul motiv ca nimeni nu stie! Se spune doar avem solutii. Pai cand le spuneti? Cand le asumati public?”, s-a rastit Serban Nicolae.

„Nu luam lectii de economie de la PSD”, a replicat scurt Ionel Danca.

„As vrea, daca se poate, sa nu fiu intrerupt de lozinci, de lozincari”, s-a enervat Serban Nicolae.

Conflictul intre cei doi s-a declansat dupa ce Danca a declarat ca Guvernul PNL s-a consultat „cu toate lumea care are compentente”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: