Serban Nicolae si-l ia ca adjunct pe „Genunche” la sefia Senatului. Revolutia „Ciumei rosii” in Parlament

politica

PSD a decis, marti, sa-l propuna pe Serban Nicolae pentru functia de presedinte al Senatului, votul urmand sa aiba loc in sedinta de miercuri. ”Cred ca activitatea mea in Senat este suficient de bine cunoscuta ca sa primesc sprijinul altor grupuri parlamentare sau al altor partide”, a declarat Serban Nicolae.

Senatorii PSD au decis, in sedinta grupului de marti, sa-l propuna pe Serban Nicolae pentru functia de presedinte al Senatului. Nicolae a candidat impotriva lui Titus Corlatean si a lui Niculae Badalau.

”Din fercire pentru mine, beneficiez de sprijinul colegilor, foare bine pregatiti, cu cariere pe cont propriu cat se poate de respectabile si care si-au dorit solidaritate”, a declarat Serban Nicolae, la finalul sedintei.

Acesta a explicat ca votul va fi maine, in sedinta de plen a Senatului.

”Va dati seama ca am fost liderul grupului trei ani si jumatate tot ceea ce am decis la grup s-a respectat cat se poate de onest si de buna credinta. De altfel, cred ca activitatea mea in Senat este suficient de bine cunoscuta ca sa primesc sprijinul altor grupuri parlamentare sau al altor partide”, a mai declarat Serban Nicolae, citat de news.ro.

Acesta a precizat ca, pentru posturile de vicepresedinte din Biroul Permanent al Senatului, au fost votati Teodor Viorel Melescanu, Robert Cazanciuc si Liviu Marian Pop.

Intrebat cum va arata Senatul sub conducerea sa, Serban Nicolae a spus: ”Eu sper sa arate asa cum trebuie sa arate o institutie constitutionala. (…) Amestecul numelui meu in diverse scandaluri s-a facut pentru a ma denigra”.

„A fost o competitie care a avut nevoie de doua tururi de scrutin si asta face ca presiunea responsabilitatii functiei sa fie mai mare. Daca nu as fi reusit sa ii conving in acesti ani in calitate de lider de grup, ar fi insemnat ca nu mi am facut bine treaba… Amestecul meu in diverse scandaluri s-a facut mai degraba in scopul de a ma denigra, ceea ce ma incuraja sa continui, ca daca ar fi fost argumente corecte nu ar fi aparut tot felul de formule ca mi-am inceput facultatea la 30 ani, cand eu la 29 eram avocat, ca am fost soferul nu stiu cui, ca m-a inventat Liviu Dragnea in politica”, a precizat Nicolae.

Mai mult despre:

Comentarii: