Serviciul cu care se lupta Dragnea isi ia bilete de avion de cinci milioane de lei

news

Serviciul de Protectie si Paza vrea sa incheie acorduri pentru cumpararea de combustibili auto si servicii de transport aerian ocazional, estimate la peste cinci milioane de lei, la care se adauga TVA.

SPP vrea combustibili auto si bilete de avion in valoare de peste cinci milioane de lei Potrivit unei licitatii publicate pe SEAP, Serviciul de Protectie si Paza vrea sa cumpere in urmatorul an pana la 300.000 litri de benzina fara plumb standard COR 95 vrac, dar si o cantitate de 120.000 de litri de motorina Euro standard, anunta Mediafax.

Valoarea estimata fara TVA este de 1.921.200 lei. Serviciul de Protectie si Paza vrea incheierea si a unui Acord-cadru de servicii de transport aerian ocazional, cu o durata de trei ani. Valoarea estimata, fara TVA, este de 3.220.155 lei. Potrivit anuntului, pe durata intregului acord-cadru, pentru servicii de transport aerian ocazional de pasageri, se estimeaza achizitionarea unui numar maxim de 3000 bilete.

Un acord-cadru de servicii de transport aerian, intern si international, pe o durata de patru ani, intentioneaza sa incheie si Ministerul Afacerilor Interne. Conform anuntului de licitatie, MAI estimeaza costul celor 2500 de bilete la 8,4 milioane de lei, fara TVA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: