Sfidarea continua: aflat sub control judiciar, Mihai Pascu, tatal criminalului de la 2 Mai, s-a prezentat la sectia de politie in echipament de jogging

news

În timpul perchezițiilor în casa în care se organizau petrecerile cu droguri, anchetatorii au descoperit 73 de cartușe de vânătoare din categoria muniției letale pe care Mihai Pascu nu mai avea dreptul să le dețină de acum 7 ani.

Mihai Pascu, tatal tanarului care, drogat cu sase substante interzise, a ucis cu masina doi studenti in statiunea 2 Mai, s-a prezentat in aceasta dimineata, conform legii, la sectia de politie pe raza careia locuieste. Sfidand orice regula de bun simt, el a venit insa imbracat de jogging, cu pantaloni scurti, un hanorac si adidasi.

Cand a iesit din sectia de politie, Pascu senior a luat-o la fuga.

Barbatul este obligat sa se prezinte periodic la sectia de politie. El a fost plasat sub control judiciar intr-un dosar legat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Astfel, in timpul perchezitiilor efectuate in casa in care se organizau petrecerile cu droguri, anchetatorii au descoperit 73 de cartuse de vanatoare din categoria munitiilor letale, pe care Mihai Pascu nu mai avea dreptul sa le detina de acum 7 ani.

Atitudinea sfidatoare fata de autoritati si de semeni ii este, de altfel, specifica milionarului Pascu. Acesta a fost implicat recent intr-un incident cu jurnalistii, cand a lovit intentionat un reporter cu motocicleta. Ca atare, pe numele sau a mai fost intocmit un dosar penal, pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Mihai Pascu a mai fost protagonistul unei intamplari bizare, in timpul audierilor fiului sau, Vlad, cand, aflat la sediul DIICOT, a fost fotografiat asteptand pe un hol si … razand singur, fapt care a alimentat suspiciunile ca s-ar fi aflat si el sub influenta substantelor interzise.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: