Sfidarea gruparii Dragnea: Fiul liderului PSD isi trece ferma de porci din Teleorman pe actiuni la purtator, pe modelul TelDrum

news

Fiul liderului PSD Liviu Dragnea, Valentin Stefan Dragnea, a decis ca ferma de porci Salcia din Teleorman, pe care o controleaza de mai multi ani, sa aiba actiuni la purtator, si nu actiuni nominative ca pana in prezent, scrie profit.ro.

Actiunile la purtator, care nu includ elementele de identificare ale titularului, ar fi folosite, printre altele, si in cadrul firmei de constructii TelDrum, prezentata in presa ca fiind „patronata din umbra” de Liviu Dragnea.

Ferma, cu 240 de angajati, a inregistrat in 2015 un profit de 89.265 lei la o cifra de afaceri de 39,5 milioane lei. Anul trecut, ferma a avut afaceri de 34,2 milioane lei si un profit net de 52.255 lei.

Dragnea junior controleaza mai multe firme, printre care si Ferma Salcia S.A. Acum, el ar fi decis ca valoarea nominala a actiunile existente in firma sa fie ridicata de la doar 2,5 lei la 9.000 lei/actiune, iar actiunile nominative sa fie transformate in actiuni la purtator.

Cititi continuarea aici.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: