„Si daca maine ploua, tot eu voi fi de vina”. Premiera, Dragnea le raspunde celor care ii comenteaza pe pagina de Facebook. Spuneti-i ce credeti despre el

politica

Premiera in stilul de comunicare al lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD a inceput sa le raspunda celor care lasa mesaje sau comenteaza la postarile sale de pe Facebook. 

Luni seara, Dragnea a intrat in dialog cu mai multi internauti care au comentat postarea sa privind situatia de la podul Fetesti. Dragnea si-a arogat o postura de „tatuc” al natiunii, caruia au ajuns sa i se planga romanii chiar si pentru faptul ca nu pot sa plateasca prin SMS taxa de pod. El a fost luat peste picior de jurnalistul Mircea Marian, caruia a tinut sa-i raspunda.

Citeste si: Duel pe Facebook intre Mircea Marian si Liviu Dragnea. Seful PSD raspunde iritat dupa ce a fost luat peste picior de jurnalist. Dragnea se crede tatucul Romaniei

Mircea Marian a fost singurul. Seful PSD i-a raspuns si unuia dintre admiratorii sai, incercand sa se victimizeze, dupa cum face de obicei.

Este pentru prima data cand Dragnea intra in dialog cu cei care comenteaza la postarile sale. De obicei, cele mai multe comentarii sunt extrem de critice la adresa sefului PSD, multe dintre acestea fiind sterse.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: