Si ea a fost ranita grav de jandarmi, vineri noapte. Acum isi cauta salvatorul: „Mi-a salvat viata”

news

Luiza, una dintre femeile ranite grav in urma interventiei salbatice a jandarmilor, lanseaza un apel pe Facebook pentru a-si gasi salvatorul.

„Va rog sa dati share! Il caut pe cel care mi-a salvat viata vineri. As vrea sa il pot intalni si sa ii multumesc, fiindca vineri noapte cand a venit dupa mine in spital nu am avut cum sa vorbesc cu el. Va rog sa ma ajutati sa il gasesc.

Sunt in patul asta de vineri noapte. Am arsuri pe picioare, iar in laba piciorului am o gaura mare. Piciorul drept e rupt. Nu am voie sa ma misc din pat. Am fost operata cu anestezie generala. Le multumesc doctorilor care m-au ingrijit. Stau pe perfuzii si astept sa ma fac mai bine.

Va rog sa nu imi trimiteti poze cu mine, nu vreau sa le vad. Lucrurile nu vor ramane asa”, a scris Luiza pe Facebook.

Procurorii de la Parchetul Militar le transmit tututor celor care au fost raniti la protestul din Piata Victoriei, de pe 10 august, sa mearga la sediul instutiei pentru a depune plangeri.

”Procurorii militari ii invita pe toti care au participat la protestul Diasporei vineri si au fost raniti sau pot furniza informatii importante sa se prezinte la Parchetul Militar Bucuresti, maine si poimaine – Strada George Georgescu 2, sector 4”, a scris jurnalista Ionela Arcanu pe Facebook.

Reprezentantii Jandarmeriei au anuntat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca dupa protestul de vineri seara, 452 de persoane au fost asistate medical la fata locului, 70 au fost transportate la spital. De asemenea, 35 de jandarmi au fost tratati la fata locului, iar 11 au fost dusi la spital.

Comentarii: