Si Kelemen Hunor abia asteapta alianta cu PSD: „Incepem negocierile pentru formarea unei mari coalitii intre PNL-PSD-UDMR”

politica

Consiliul Reprezentantilor Unionali al UDMR a decis in sedinta de luni ca Uniunea sa inceapa negocierile pentru formarea „unei mari coalitii” cu PNL si PSD, sustinuta de grupul parlamentar al minoritatilor nationale.

„Luni ne-am consultat cu presedintii organizatiilor judetene, iar in cadrul sedintei online a Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU) am decis sa continuam guvernarea, iar UDMR sa inceapa negocierile pentru formarea unei mari coalitii intre PNL-PSD-UDMR, sustinuta de grupul parlamentar al minoritatilor nationale”, a scris presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, pe pagina sa de Facebook.

Liderul UDMR considera ca „aceasta coalitie are sens doar daca se pot face reforme pentru revizuirea Constitutiei – introducerea republicii parlamentare poate fi un astfel de obiectiv important”.

„Totodata, Uniunea militeaza ca reforma constitutionala sa asigure conditiile reale pentru infaptuirea unei justitii independente”, precizeaza Kelemen Hunor.

Mai mult despre:

Comentarii: